måndag 26 november 2012

Guldglimmer


 Vilken lycka det är när man rotar fram en fin och billig stuvbit. Ohlssons tyger bjuder då och då på riktiga godbitar. Detta guldskimrande grova tyg är ett sådant. Det fick bli en liten kofta/jacka. Mönstret är ett hemmabygge likt den gråvita ullkoftan/jackan jag sytt tidigare.


 Har även sytt en liten clutch. Materialet kommer som vanligt från Ohlssons tyger. Det svarta är fuskläder och fodret är trikå från stuvhörnan. Dekorationen är flätad av remsor klippta ur fuskläderbiten. Detta lilla projekt tog ynka 30 minuter att genomföra. Blev överraskad över ut löjligt lätt det var. Väskan är lite fladdrig så nära gång ska jag förstärka den på något sätt. Har kvar en bit av fusklädret så det blir troligen en till liten väska.

2 kommentarer:

  1. Vilka fina grejer du syr! Kul att se vad som blir av tygerna du köper hos oss =) Jag gillar de virkade conversen, grymma! Säljer du sådana?

    SvaraRadera
  2. Tackar, tackar:-) Jo, converseskorna blev rätt coola. En kompis såg babyconversetofflorna och bad mig göra dem i stl 47. Trodde inte att det skulle gå, men det gick. Virkar på beställning.

    SvaraRadera